måndag, januari 22, 2007

snowflakes

Sitter och dricker te i mitt nya kök, fulsurfar på grannens nät och uppdaterar mig bland mina kära länkar. Borde sova efter nattens övningar men som vanligt, kan alltid pressa mig lite till, lite mer. Njuter av sista kvällen på en bra helg som inleddes med nytta och pyssel på fredagen samt privat middag med Henric och Veronica mars innan läggdags.

Cissi anlände på lördag eftermiddag och efter en snabb öl med hennes bror Micke och hans tjej Erika blev det snöpromenad hemåt för middag och vin. Peder dök in lagom till glassdrinken och senare kom även Micke och Erika efter sin middag. Det var väldigt kul att träffa dem eftersom de så sällan är ute och socialiserar sig p.g.a. sonen som med sina få år på nacken kräver en del omvårdnad. Som alltid kul att vara med Peder och Cissi, några av favoritmänniskorna för tillfället.
Vidare ut med start på O-baren (som jag nu äntligen hittat med Peders hjälp) för öl och därefter avvek M & E för hemgång och den resterande trion fortsatte till Spy Bar för dans och (kom vi på idag) alldeles för mycket sprit. Lyckades i alla fall hålla oss städade och landade hemma igen för eftersnack och Cissis & Carolines berömda bakis-cocktail.

Idag var det bara att le och skotta innergården eftersom det såklart skulle snöa drivor vår sista dag på skottarveckan. Frukost, mera bakis-cocktail och promenad till centralen för att vinka av Cissi vid Uppsala-tåget gjorde i alla fall susen och jag är fortfarande oförskämt fräsch. Avslutade med att hänga med Snöret, Twinsen (en annan ny favoritmänniska) och Hanna och inta middag på Max (på Hannas bakfyllas begäran).

När jag sedan åkte hem satt jag i en annan värld och hamnade fel med tunnelbanan men löste det genom att ta trean hem (åhh, dessa underbara innerstadsbussar). På vägen från bussen gick jag runt ett varv i Vasaparken, lyssnade på Winnerbäck och njöt av snön och flingorna som sakta föll runtomkring mig.

Nu kan det få vara underbar vinter i en månad innan våren kommer på allvar. Jag älskar Stockholm i nyfallen snö och jag älskar det snö gör med mig när den faller och jag älskar mitt liv just nu.