tisdag, augusti 22, 2006

gnäll

Valde bort stora staden och stannade på ön tills idag eftersom det var så bra väder och Cissi lurade ned mig på klipporna. Så det blev solande, simmande och fikande istället för flytt till stan igår. Dock betyder det ju att jag måste styra upp allt idag istället vilket jag inte är så pepp på eftersom jag som vanligt vaknade tolv och har sovit bort hela dagen. Jag sover helt sjukt länge nuförtiden och börjar undra om jag har en tumör i sovcentrat av hjärnan eller nåt.
Men det var nog värt att stanna ändå för dagens bad och sol ledde till grillning och vin på verandan med Cissi och Erik. Till efterrätt kanske världens godaste hallon-rabarberpaj och sedan häng till sent. Cissi och Erik är nog på tio-i-topp-listan över bästa människorna.

Flytt till stan är nog på tio-i-botten-listan över saker jag är sugen på för tillfället men det kommer ju inte bli bättre så det är väl lika bra att börja packa... o vad jag känner att jag bara gnäller just nu men please, jag behöver det. Det blir nog bättre när jag är på väg.