torsdag, augusti 17, 2006

snöret hjälper mig att vinna (liza-livet 2-1)

Tisdagens fest är över och jag är fortfarande rätt seg vilket ger gott betyg åt festen men dåligt betyg åt min återhämtningsförmåga. Mycket folk, god mat och bra väder gjorde att det mesta gick vägen och alla var nöjda. Många bra människor lyckades sammanstråla på samma ställe även om jag var mest nöjd över att bästa Olov kom och satt fastklistrad vid hans sida större delen av kvällen. Satt även och pratade med Snöret och CJ tills det var ljust och lyssnade på min nya blandskiva som blev det perfekta soundtracket till en ganska tung diskussion.

Dagen efter blev det pizza till frukost, attackstädning och bad med Snöret, Sniglarna, Josef och Mattias. Senare marängsviss, presenter och slöande nere hos storebror eftersom Angelica fyllde år. Mera presenter till Hanna och sedan te på altanen med henne och Snöret fullbordade slackningen och jag är så glad över att Snöret har varit här och hängt och gett mig goda råd i all min panik över livet. Dessutom hjälpte hon mig att rensa ur garderoben och packa ned kläder inför flytten till Stockholm i nästa vecka. Nu har jag nästan halva inne på min packning och det känns lite lättare (ändå tills jag måste släpa allt uppför trapporna).

Fullbordade även litteraturkullet under dagen och äntligen har Henrics bror och hans flicka farit så att vi är ensamma. Firade med Kinamat i Norrtälje och nu blir det nog chillning och Buffy. Måste bara beställa fysikböcker för tretusen på adlibris först.

Har lite ångest för att börja skolan men jag hoppas att det går över när jag väl flyttat, börjat och fått struktur på mitt liv. Hoppas bara att min nya klass är snäll och att jag kan hitta några softa människor att vara med.

2 Comments:

Blogger eija said...

livet är konstigt tycker jag

jag tycker också att du ska komma till Ön ja. jag återkom just nu inatt. det känns bra, antar jag.

fredag, augusti 18, 2006 3:58:00 em  
Blogger Liza said...

verkligen konstigt, förstår mig inte alls på livet just nu... och det känns bara som att det blir värre och värre...funderar på att fly livet här och kanske åka till ön om skolan tillåter. ekonomin ser iaf ut att le mot mig.

fredag, augusti 18, 2006 8:17:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home